team member
Sverre Olav er daglig leder hos Midt Norge Dental AS og en veldig hyggelig fyr. Med sine snart 40 år i bransjen er han full av kunnskap innenfor tannteknikk, og har alltid en løsning på det meste. Foruten papirarbeid jobber han med ferdigstilling av MK- arbeider og utfresing av e-max/zirc- arbeider.
Sverre Olav
team member
Sissel er den av bedriftens ansatte som har jobbet lengst i denne bransjen. Erfaringen og kunnskapen hun har opparbeidet seg iløpet av 43 år i tanntekniker- bransjen er gull verdt. Er det noe man lurer på eller trenger hjelp til, har Sissel alltid et svar eller en hjelpende hånd. Hennes egentlige ansvarsområde er modellering av MK kroner/broer, men tar i et tak der det trengs, når det trengs.
Sissel
team member
Frode er en liten krølltopp som for det meste svirrer rundt i sin egne lille luftboble. Han er de kvinnelige pasientenes favoritt og har «draget» på eldre damer som kommer for å få fikset protesene sine. Frodes største drøm er å kjøpe seg en caravelle han kan «cruise» rund i på byens rånestripe. Svaret på alle verdens spørsmål er i følge Frode, tallet 7, noe han er veldig stolt av å ha funnet ut helt på egen hånd. Frode sitt ansvarsområde er for det meste kombinasjons arbeider og støping av stålskjeletter til proteser.
Frode
team member
Mona begynte hos MND i 1998 og har opparbeidet seg mye erfaring innen tannteknikerfaget. Hun er alltid hyggelig og blid og hjelper til når det trengs. Hennes ansvarsområde er for det meste protesearbeid.
Mona
team member
Anne Marie begynte å jobbe hos MND sommeren 2004.

Hennes ansvarsområde er i hovedsak gipsmodeller og reparasjoner/rebaseringer.
Anne Marie
team member
Anette er vår nyeste ansatte og begynte hos MND i 2015. Hennes oppgaver er for det meste å lage individuelle avtrykkskjeer, bittvoller, flexiproteser og vakuumpressede bittskinner. Hun hjelper også til med rebaseringer, reparasjoner og utvidelser av proteser når det trengs.
Anette